fbpx

Bosan raya tak leh ke mana?

Jom raya
bersama kami!

Alang-alang duduk saje dekat rumah tu, jom kami bawa anda site tour projek banglo & tanah lot.

3 Sebab Kena Join
Site Tour Raya?

#1-Kami pickup di rumah

Anda tak perlu susah-susah. Tunggu sahaja di rumah. Kami akan ambil dan hantar dari rumah anda.

#2-Site tour Projek

Jom cuci mata tengok projek banglo dan tanah lot Binazrin sekitar Manjung. Nanti cuti dah habis dah sibuk tak sempat dah nak pergi tengok.

#3-Dapat kuih raya

Kuih raya dah habis? Haa takpe, nanti kami bagi kuih raya special khas untuk yang join Site Tour ni.

SOP COVID-19

SOP ketat akan di amalkan sepanjang masa seperti pemakaian face mask, penggunaan hand sanitizer dan penjarakan sosial.

"Macam mana saya nak join site tour ni?"

Mudah sahaja.

Hanya perlu isi form di bawah.

Kemudian kami akan hubungi anda semula.

Scan di bawah sekarang

Kami sedia membantu anda

Pilih soalan untuk anda whatsapp.