Siri Ebook Binazrin Khas Untuk Golongan Pesara Awam

Muat Turun Percuma

Tajuk:

kemana perginya duit pencen anda?

Dengan kenaikan kos sara hidup ditambah pula dengan kehadiran pandemik COVID-19 ini, setiap perbelanjaan perlu diuruskan dengan lebih berhati-hati dan cermat. Menguruskan wang persaraan atau duit pencen ini dengan betul bukanlah tugas yang mudah.

Tajuk:

7 perkara anda perlu tahu sebelum dapat duit gratuiti

Banyak perkara yang boleh dilakukan dengan duit gratuiti. Namun adakah anda pasti kemana jalan yang terbaik untuk menggunakan duit gratuiti tersebut? Ini perkara yang anda perlu tahu sebelum mendapat duit gratuiti.

Tajuk:

duit gratuiti: Buat renovate rumah sedia ada atau tambah aset rumah baharu

Duit Gratuiti merupakan wang saguhati yang juga dinantikan oleh pesara selepas berpencen. Kebanyakan pesara memilih untuk ubah suai rumah dan ada juga yang memilih untuk tambah aset rumah yang baharu. Namun, manakah yang lebih berbaloi?

Tajuk:

Kesilapan biasa dalam menguruskan duit pencen

Ramai pesara yang gembira pada awalnya setelah mendapat duit pencen tetapi akhirnya duit pencen habis bergitu sahaja. Sekiranya anda risau duit pencen cepat habis dan akan membebankan anda kelak, hindari beberapa kesilapan ini.

Tajuk:

7 perkara anda boleh cuba untuk jadi orang 'have-have' selepas pencen

Sudah pasti anda mahu menggunakan duit pencen anda dan tidak kira kemana duit pencen anda pergi, anda boleh menjadi orang “have-have” selepas berpencen.

juga boleh muat turun semua 5 ebook PERCUMA!

Link muat turun ebook akan di hantar terus ke emel anda.

Kami sedia membantu anda

Pilih soalan untuk anda whatsapp.