fbpx

Sape je tak de angan-angan nak bina rumah atas tanah milik sendiri kan?

Contohnya macam ni

atau macam ni

dan macam ni

Bayangkan pulak nanti macam mane isteri dengan anak-anak happy sesangat bila kita surprisekan deme dengan rumah baru...

...rumah yg lagi luasss

...rumah yg lagi cantikkk

Tapi kome kena la berusaha untuk jadikan angan-angan tu sebagai realiti.

Caranya, usahakan dulu dapatkan tanah lot dengan harga dan keluasan yang ngam.

Contohnya macam tanah lot Binazrin dekat Gelong Pepuyu ni. Dah la luas amat, 50' x 112'.

Pastu harga RM84k aje!

Katanya skrg ada lagi diskaun tambahan sempena PKP.

Betul kome...tak percaya kome cuba la pm sendiri.

Kome isi je form dekat bawah ni, insyaAllah tim Binazrin akan hubungi kome kembali sepantas kilat (insyaAllah).

Kami sedia membantu anda

Pilih soalan untuk anda whatsapp.