Sape je tak de angan-angan nak ada tanah sendiri utk bina rumah kan?

Contohnya macam ni

atau macam ni

dan macam ni...

Bayangkan pulak nanti macam mane isteri dengan anak-anak happy sesangat bila kita surprisekan deme dengan rumah baru...

...rumah yg lagi luasss

...rumah yg lagi cantikkk

Tapi kome kena la berusaha untuk jadikan angan-angan tu sebagai realiti.

Caranya, usahakan dulu dapatkan tanah lot dengan harga dan keluasan yang ngam.

Contohnya macam tanah lot Binazrin dekat Gelong Pepuyu ni. Dah la luas amat!

49' x 112'

Pastu harga RM78k aje!

Patutla laku macam pisang goreng panas.

Dah tinggal beberapa lot je lagi.

Jom tengok kemudahan sekitar apa yang ada di kawasan ini.

Isi form di bawah dan kami akan hubungi anda kembali segera.

Maaf, laman ini hanya untuk paparan mobile sahaja.

Sila scan qr code di bawah menggunakan smartphone anda.

Kami sedia membantu anda

Pilih soalan untuk anda whatsapp.